Personvernerklæring

Hvem vi er

Boligspesialisten Glomsaker AS

Organisasjonsnummer: 914 543 991MVA

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Innsamling av personopplysninger er ikke dette nettstedets primærformål, men det finnes noen tilfeller hvor opplysninger om besøkende kan bli lagret. Under følger en beskrivelse av disse.

Kontaktskjemaer

Det finnes et kontaktskjema på nettsiden som kan brukes til å sende oss henvendelser via e-post.

I tilfelle feil med e-posttjenester e.l. lagres kopier av henvendelsene som kommer gjennom kontaktskjema i en database, slik at vi har en alternativ måte å behandle innkommende henvendelser.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Nettstedet bruker Google Analytics til å samle inn informasjon om antall besøk på nettsiden, hvor lenge de blir på siden og om de kommer tilbake. Dette er ikke opplysninger som kan identifisere deg som person.

Du kan lese Googles personvernerklæring her:
https://policies.google.com/privacy?hl=no

Hvem vi deler dine opplysninger med

Dine opplysninger blir ikke delt med noen, med mindre det er gitt samtykke til dette eller det er nødvendig for å levere en tjeneste du har bestilt av oss.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Henvendelser som kommer til oss via kontaktskjema vil normalt ikke bli slettet, med mindre vi blir bedt om å gjøre det.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du tror vi har personopplysninger om deg, kan du be om å få en eksportfil som inneholder disse. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.